Čo je nové / 5 tipov, ako si vybrať dokonalého zubára
5 tipov, ako si vybrať dokonalého zubára

Nájsť si super zubnú ambulanciu je niekedy ako hľadať ihlu v kope sena. Riešite rovnaký problém? S našimi tipmi na to, ako si vybrať dokonalého zubára ho hravo prekonáte!

Tip č. 1: Odporúčania nad zlato

Na skvelého zubára môžete naraziť 2 spôsobmi. Buď si ho sami vygúglite, alebo dáte na odporúčania svojich blízkych či známych. Pri onlinových referenciách však buďte opatrní. Rovnako, ako môžete nájsť nenávistných trolov, tak môžete naďabiť aj na zaplatených chválenkárov. Preto si radšej nechajte poradiť od niekoho, komu naozaj veríte a viete, že vašu ústnu dutinu nevystaví riziku.

Tip č. 2: Na spôsobe komunikácie záleží

Vybrali ste si nového zubára alebo zubnú kliniku? Skvelé! Tak tam zavolajte alebo ešte lepšie, rovno ju navštívte. Aspoň si hneď na vlastnej koži overíte, ako vyzerá ich jednanie s pacientmi. Komunikujú prívetivo, pozitívne, a čo je najdôležitejšie, našli si na vás dostatok času alebo vás chcú čo najrýchlejšie vybaviť medzi dverami

Presne preto na našich pobočkách Family Dental Care nájdete recepcie, kde sa o vás postarajú usmiate asistentky, ktoré si na vás nájdu (takmer) všetok čas sveta.

Tip č. 3: Príjemné a upokojujúce priestory

Návšteva zubára býva pre mnohých pacientov stresujúci zážitok. A nepekné čakárne či ambulancie na dobrom pocite veru nepridávajú. Dokonalý zubár sa jednoducho snaží, aby ste sa u neho cítili čo najlepšie hneď, ako vojdete vstupnými dverami. Priestory by mali byť už na prvý pohľad čisté, hygienické a esteticky zariadené. 

My sme sa napríklad rozhodli ambulancie ladiť do upokojujúcej zelenej farby a do čakární sme pridali aj „podmaz” v podobe uvoľňujúcej hudby

Tip č. 4: Ošetrenie moderným vybavením

Ďalším dôležitým tipom, ako rozpoznáte skvelého zubára od toho priemerného, je vybavenie jeho ambulancie. Máte pocit, že nástroje, ktoré používa si pamätá ešte vaša babička? Alebo naopak, používa najmodernejšiu techniku?

Vo Family Dental Care sa vždy snažíme pracovať s najnovším vybavením, ktoré vám ušetrí a najmä spríjemní čas v zubárskom kresle. A aby toho nebolo málo, v rámci našich priestorov si okrem klasickej zubnej starostlivosti ako je dentálna hygiena a bielenie zubov vybavíte aj röntgen či dokonca digitálny sken zubov, takže nemusíte kvôli jednotlivým úkonom obehať celé mesto.

Tip č. 5: Benefity navyše potešia

Čerešničkou na torte dokonalého zubára sú však ponúkané benefity, ktoré nikde inde nenájdete. Aké sme si pre pacientov pripravili vo Family Dental Care? 

  • po prenesení karty k nám dostanú noví pacienti Family balíček 2023, ktorý obsahuje vstupnú prehliadku, vstupné OPG a RTG snímky, digitálny sken zubov či dentálnu hygienu raz ročne úplne zadarmo (až po absolvovaní prvej dentálnej hygieny za plnú cenu),
  • môžete si u nás uplatniť zubný benefit od zdravotných poisťovní až do výšky 150 €,
  • postaráme sa vám o rovný úsmev vďaka neviditeľnému strojčeku Invisalign za bezkonkurenčnú cenu. 

Tak čo, pomohli vám naše tipy nájsť dokonalého zubára? Ak už máte toho hľadania dosť, pokojne sa obráťte na nás! Zavolajte nám na +421 911 061 313 alebo sa objednajte online.