Čo je nové / FAMILY BALÍČEK 2023 plný skvelých služieb ZADARMO: Čo všetko obsahuje?
FAMILY BALÍČEK 2023 plný skvelých služieb ZADARMO: Čo všetko obsahuje?

Hovorí sa, že tie najlepšie veci v živote sú zadarmo. A k nim určite patrí aj náš FAMILY balíček pre rok 2023, ktorý obsahuje skvelé bezplatné služby. Stačí si preniesť kartu pacienta k nám a môžu byť aj vaše! Čo všetko vo Family balíčku nájdete? To sa dozviete v nasledujúcich riadkoch.

Vstupná prehliadka

Aby sme zistili, v akom stave je váš chrup a ústna dutina, podrobne si prejdeme vaše ústa – zub po zúbku. Okrem samotnej prehliadky úst a zubov sa vás budeme aj veľa pýtať na vaše predošlé skúsenosti so zubármi či ako vyzerá vaša zubná čistiaca rutina. Pomôže nám to nielen odhaliť existujúce problémy, na ktorých spoločne zapracujeme, ale zároveň predídeme vzniku nových.

Vstupné OPG a RTG snímky

Súčasťou vstupnej prehliadky budú aj takzvané ortopantomogramové (OPG) a röntgenové (RTG) snímky. Tieto spôsoby snímkovania slúžia na získavanie obrazu zubov či ich okolitých štruktúr, ktoré následne v ordinácii zanalyzujeme a vyhodnotíme. Aký je však medzi nimi rozdiel? 

Zatiaľ čo RTG snímky zobrazujú jednotlivé zubyOPG snímky poskytujú panoramatický obraz všetkých zubov, čeľuste a okolitých štruktúr v jednej snímke. Je to skvelý spôsob, ako odhaliť rôzne ochorenia zubov, zápalové procesy, cysty, či dokonca nádory.

Dentálna hygiena 1+1*

Na dentálnu hygienu by ste si mali zájsť minimálne 1 až 2-krát ročne. Prečo? Pretože je to skvelý spôsob, ako sa naučiť dôkladne si čistiť zuby a zároveň predchádzať zubným kazom, nebezpečným zápalom ďasien či ich krvácaniu. Odmenou vám bude žiarivo biely úsmev, svieži dych a zdravé zúbky. Viac o dentálnej hygiene si môžete prečítať v našom článku, ktorý popisuje jej benefity, a to, ako prebieha práve v našich ambulanciách. 

*Dentálnu hygienu máte u nás tento rok zadarmo v prípade, že si prvú zaplatíte v plnej cene. 

Digitálny sken zubov

Technológie idú neustále dopredu a my vo Family Dental Care za nimi taktiež nezaostávame. Preto je súčasťou nášho Family balíčku 2023 aj digitálny sken zubov, ktorý pomocou špeciálneho zariadenia zosníma zuby a tkanivá, prenesie ich do detailnej digitálnej 3D podoby priamo na obrazovku displeja a umožní tak rýchlejšie, presnejšie a pohodlnejšie zhotoviť napríklad zubné náhrady, korunky, mostíky či len lepšie naplánovať prípadnú liečbu zubov. 

Zubný benefit 2023

Poslednou službou v našom balíčku je takzvaný Zubný benefit 2023, ktorý vám v podstate poskytujú zdravotné poisťovne, no môžete ich uplatniť aj v našich priestoroch Family Dental Care. Je to finančná podpora poisťovne na určité zubné úkony, ktoré vám preplatí buď do plnej, alebo čiastočnej výšky. 

Každá zdravotná poisťovňa ponúka inú výšku tohto benefitu a za rôznych podmienok. No či už ste poistencom Dôvery, Unionu alebo Všeobecnej zdravotnej poisťovne, u nás prijímame príspevky na zubné ošetrenia od každej z nich

Viac o podmienkach jednotlivých poisťovní si môžete prečítať na našom blogu alebo sa informujte priamo na webe vybranej zdravotnej poisťovne. 

Tak neváhajte a využite náš Family balíček 2023 plný skvelých služieb ZADARMO. Poďakujú vám nielen vaše zuby, ale aj vaša peňaženka. Svoj termín u nás si môžete objednať online alebo na telefónnom čísle + 421 911 061 313.