Čo je nové / Čaká vás prvá návšteva vo Family Dental Care? Takto prebieha!
Čaká vás prvá návšteva vo Family Dental Care? Takto prebieha!

Či už ste sa rozhodli využiť náš Family balíček 2023 plný skvelých služieb zadarmo, alebo vás trápi nejaký stomatologický problém a chcete sa zveriť do rúk profesionálov, sme radi, že ste si vybrali práve nás. Chcete vedieť, ako u nás prebieha prvá návšteva pacientov a ako je možné, že sa u nás pacienti cítia ako doma? Stačí si prečítať náš dnešný blog a prevedieme vás celým procesom krok za krokom.

Krok 1: Nájdite si najbližšiu pobočku

Keďže Family Dental Care má sieť niekoľkých ambulancií, určite by ste si mali pozrieť ich presné adresy a vybrať si tú, ktorú máte blízko domova či práce. Ich kompletný zoznam, spolu s tými, ktoré sa v blízkej dobe chystáme otvoriť, nájdete na našom webe

Krok 2: Objednajte sa

Ďalším krokom, ako sa k nám dostať je objednať si vo vybranej pobočke termín návštevy. Ako na to? Môžete tak urobiť telefonicky na čísle + 421 911 061 313, alebo online pomocou objednávkového formulára, do ktorého zadáte svoje základné údaje, dôvod návštevy a zvolenú pobočku. Jednoduché, však?

Krok 3: Dorazte na termín a prihláste sa na recepcii

A je to tu, dátum vášho vstupného vyšetrenia! Na danú pobočku príďte ideálne v predstihu a ako prvé sa prihláste na recepcii. Naše usmiate a empatické asistentky vás usmernia, usadia a taktiež vám dajú vyplniť papierový formulár, takzvaný anamnestický dotazník, v ktorom nám upresníte váš momentálny zdravotný stav či ďalšie informácie potrebné k vášmu vyšetreniu. 

V čakárni máte pravdaže k dispozícii pohodlné sedenie, toalety a dokonca aj príjemnú hudbu na zlepšenie nálady.

Krok 4: Vstupná prehliadka

Vstupná prehliadka začína „pokecom”, pri ktorom lekár zisťuje, aké subjektívne ťažkosti vás trápia. Následne vám pomocou profi lupových okuliarov so zväčšením skontroluje celkový stav zubov a slizníc, krvácavosť ďasien, ústnu hygienu, vývody slinných žliaz a symetriu tváre. Potom už len lekár prechádza od zubu k zubu a diktuje sestričke status celého chrupu, ktorý sa zapisuje do vašej pacientskej karty. 

Súčasťou vstupnej prehliadky je aj RTG snímok, konkrétne takzvaný bitewing, ktorý odhalí prípadné „schované” zubné kazy. Ten si nakoniec spoločne pozriete na monitore, a oboznámite sa tak so stavom svojich zubov na vlastné oči.

Krok 5: Platba a objednanie ďalšieho termínu

Po absolvovanej prehliadke či inom úkone by mali vaše kroky smerovať späť na recepciu, kde už len zaplatíte za naše služby a prípadne si dohodnete ďalší termín, či vyžiadate potvrdenie o návšteve pre zamestnávateľa. 

Ak však využijete výhody nášho Family balíčka 2023 alebo zubného bonusu od zdravotných poisťovní, možno nebudete musieť platiť vôbec nič. ;) Tešíme sa na vás aj nabudúce a nezabudnite sa na nás obrátiť s akoukoľvek otázkou či prosbou.

[1] [2] 

Dúfame, že sme vás predchádzajúcimi riadkami povzbudili a už teraz sa tešíme na našich nových aj verných pacientov. Náš empatický a individuálny prístup vás určite presvedčí o tom, že Family Dental Care je tou správnou voľbou pre vás aj celú vašu rodinu. Prehľad našich služieb, k vašim službám, si môžete pozrieť na webe Family Dental Care


pridať kontakt?

kontakt sme pridavali v sekcii objednajte sa, neviem ci ma zmysel opakovat ho :)